Filet de poltre a la graella amb escalivada i patata a la papillota
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una patata a la papillota (la trobareu a les meves receptes)
- Escalivada per a dues persones (la trobareu a les meves receptes)
- Dos filets de poltre de 250 grams cadascun (aproximadament)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Dos plats grans de porcellana
Una safata metàl·lica pel forn
Una safata metàl·lica fonda
Elaboració
Primerament salpebrem els filets, els posem damunt la graella elèctrica i deixem que vagin coent-se fins que estiguin cuits al nostre gust, i ja els podrem posar cadascun en el seu plat.
A part, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la tallem en dues meitats i en fiquem una meitat en cada plat, espolsades amb un polsim de sal i pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva.
Tot seguit, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, fem un niu d'escalivada al costat de la mitja patata, tot seguit, reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, tant l'escalivada com el filet, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta també la podem fer amb filet de bou o vedella.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1247 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.