Filet de poltre a la graella amb escalivada i patata a la papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una patata a la papillota (la trobareu a les meves receptes)
  • Escalivada per a dues persones (la trobareu a les meves receptes)
  • Dos filets de poltre de 250 grams cadascun (aproximadament)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell dolç

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Dos plats grans de porcellana
Una safata metàl·lica pel forn
Una safata metàl·lica fonda

Elaboració

Primerament salpebrem els filets, els posem damunt la graella elèctrica i deixem que vagin coent-se fins que estiguin cuits al nostre gust, i ja els podrem posar cadascun en el seu plat.
A part, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la tallem en dues meitats i en fiquem una meitat en cada plat, espolsades amb un polsim de sal i pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva.
Tot seguit, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, fem un niu d'escalivada al costat de la mitja patata, tot seguit, reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, tant l'escalivada com el filet, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta també la podem fer amb filet de bou o vedella.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1247 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: