Llonzes de porc fregides amb compota de poma i parmentier de bròquil
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Compota de poma (la trobareu a les meves receptes)
- Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)
- Vuit llonzes de porc tallades a mig dit de gruix
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
4 racions
Utensilis
Una paella gran
una safata gran de porcellana
Dos cassons grans
una mànega pastissera amb un broc gran rissat
Elaboració
Primerament, fem tant la compota de poma com el parmentier de bròquil, com explico a la meva recepta, i un cop fets, els reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, salpebrem les llonzes, les espolsem amb les herbes provençals, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estan fregides al nostre gust, i les posarem ben arrenglerades en la safata de porcellana, cobertes amb la compota de poma, i a la part de sota, amb la mànega pastissera farem un bon matalàs amb el parmentier de bròquil, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.