Empedrat de carxofes i favetes amb bacallà i vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de carxofes congelades
  • 500 grams de favetes congelades
  • 800 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
  • Un brot de julivert
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una cassola metàl·lica fonda
una escorredora
Una safata rectangular gran de porcellana

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, bullim les carxofes i les favetes fins que estiguin cuites al "dente", i un cop cuites les escorrem, les posem en un bol de vidre gran, i ho reservem.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, un cop el bacallà estigui dessalat, l'esmicolem ben esmicolat i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients, tot seguit hi afegim una bona quantitat de vinagreta de verduretes, ho remenem tot ben remenat, i ho posem a la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podrem servir a taula, després de posar-ho mitja hora a la nevera.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: