Bexamel per peix

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 l. de brou de peix
  • 1 bric de crema de llet
  • 2 pebrots del piquillo en conserva
  • Espessant instantani (maizena exprés)
  • Sal i pebre

Elaboració

Desfer l'espessant amb una mica de brou fred. Posar la resta de brou a calentar, amb una mica de sal i pebre.
Triturar els pebrots i afegir-los al brou.Sense deixar de remenar, afegirla maizena disolta i quan espeseixi, incorporar la crema de llet. Remenar 2 minuts més.

15min

Notes

Aquesta bexamel és indicada per fer gratinat de peix.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: