Bexamel per peix
Categoria:
Salses
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 l. de brou de peix
- 1 bric de crema de llet
- 2 pebrots del piquillo en conserva
- Espessant instantani (maizena exprés)
- Sal i pebre
Elaboració
Desfer l'espessant amb una mica de brou fred. Posar la resta de brou a calentar, amb una mica de sal i pebre.
Triturar els pebrots i afegir-los al brou.Sense deixar de remenar, afegirla maizena disolta i quan espeseixi, incorporar la crema de llet. Remenar 2 minuts més.
15min
Notes
Aquesta bexamel és indicada per fer gratinat de peix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.