Galetes amb panses
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 150 g de farina
- 1 culleradeta de llevat
- 120 g de maizena
- 125 g de mantega
- 120 g de sucre glas
- 2 ous
- 1 cullerada de llet o aigua
- 100 g de panses sense pinyol
- Nou moscada
6 racions
Elaboració
Barregeu les farines, el llevat i una mica de nou moscada. Després la mantega, el sucre i l’ou batut, la llet i les panses. Remeneu-ho fins que quedi una pasta ben unida.
Damunt de la taula enfarinada, amasseu la pasta suaument. Estireu-la amb el corró i talleu-les amb el tallapastes de cercles.
Col•loqueu-les damunt d’una placa de forn untada amb mantega i enfarinada per evitar que s’enganxin al coure. Pinteu-les amb el rovell batut de l’altre ou.
Poseu-les al coure al forn a 200ºC durant uns 10 a 15 minuts, fins que estiguin daurades.
Col•loqueu-les damunt d’una reixeta perquè es refredin.
Es poden guardar en una caixa de llauna.
40min
Notes
la mantega es millor tindre-la fora de lanevera una estona abans
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.