Salmó amb salsa de taronja i porro

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó
  • 3 o 4 taronges
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 porro gran
  • Aigua i sal

4 racions

Utensilis

1 pala
1 exprimidor
1 minipimer

Elaboració

Poseu una paella al foc sense oli, quan estigui calent, poseu-hi el peix durant un minut i mig per cada costat i reserveu-lo.
Piqueu el porro només la part blanca i poseu-lo a la paella per coure’l amb el mateix oli que a deixat el peix.
Espremeu les taronges i aboqueu-les damunt del porro.
Amb mig got d’aigua desfeu la maicena i aboqueu-la a la paella.
Passeu-lo per tot per la batedora.
Poseu la salsa a la paella perquè s'espessi junt amb el peix, deixeu-lo coure uns minuts.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: