Guisat de peix improvisat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rodanxes de lluç
- 4 llagostins
- 1 calamars gran
- 1 ceba petita
- 1 copa de vi blanc
- 2 cullerades de cafè de tomàquet fregit
- Aigua
- Sal
- Oli
- Farina
2 racions
Elaboració
Salem el lluç i el passem per farina.
Fem escalfar oli en una cassola i hi posem el lluç, fent-lo aproximadament 1 minut per banda. El reservem.
Al mateix oli hi posem els llagostins i els fem coure fins que canviïn de color. Els reservem.
Hi posem la ceba picada i un polsim de sal, fent-la enrossir.
Hi afegim el calamars tallat a rodanxes i ho barregem tot.
Afegim el vi, barregem i deixem que evapori l'alcohol.
Posem el tomàquet i barregem, deixant que redueixi.
És el moment d'afegir el lluç i els llagostins. Cobrim amb l'aigua i deixem que la salsa redueixi a foc mig alt, remenant amb cura de tant en tant. Si cal, rectificar de sal. A mitja cocció, girar el lluç i els llagostins.
Quan tinguem l'espessor que desitgem, ja podem parar el foc i servir.
40min
Notes
L'aigua es pot substituïr per caldo de peix.
Per fer espessir la salsa, es pot fer moure la cassola a l'estil "pil-pil" durant uns 5 minuts cap al final.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2932 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.