Salsitxes Frankfurt amb samarreta
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis salsitxes Frankfurt
- Una placa de pasta de full
- Un ou batut
- Sal
3 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Un bol mitja
Un batedor de varetes
Un pinzell
Elaboració
Primerament en un bol batem un ou amb el batedor de varetes, i el reservem.
Seguidament, posem la pasta de full damunt del marbre de la cuina, la tallem en sis rectangles, i al damunt de cada rectangle hi posem una salsitxa, les emboliquem, les segellem, les pintem amb l'ou batut, i amb un ganivet fem uns talls sense tallar-les del tot, i les posem a la placa del forn damunt el paper sulfurat, i les enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full esta ben cuita i daurada, i ja podrem posar les salsitxes en un plat, i les servirem a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta és un aperitiu molt adient per celebracions, farem tantes salsitxes, com comensals hi hagin a taula ( a dues salsitxes per cap ).
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.