Filet al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un filet (porc o vedella)
  • 8 o 10 alls
  • Pebre en pols
  • Pebre en gra
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1-Primer de tot li posem sal i pebre en pols al filet i el posem en una safata fonda (apta pel forn).
2-Després li posem els alls sense pelar, els grans de pebre, i ho cobrim tot amb l'oli.
3-Ho deixem reposar unes 5 hores.
4-Quan ja ha reposat el posem al forn a 220ºC i ho deixem coure 30-45 minuts.
5-Quan es vegi una mica torrat es gira i es deixa 10-15 minuts més.
6-Es treu del forn i ja estarà a punt per servir (tallat)

10min

Notes

Es pot acompanyar amb patates, salsa de ceps...

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8773 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: