Cake salat de bacon i olives
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Canadà → Quebec
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 3/4 de tassa (de cafè amb llet) de vi blanc sec
- 3/4 de tassa d'oli d'oliva
- 2 cullerades soperes de mostassa de Dijon a l'antiga (grans)
- 2 1/2 tasses de farina
- 2 culleradetes de llevat sec de pastisser
- 1 culleradeta de sal (opcional)
- 1 tassa de cansalada fumada (bacon) tallada a tires petites
- 1 tassa d'olives negres o verdes sense pinyol
- 1 tassa de formatge gruyère ratllat
8 racions
Elaboració
Escalfarem el forn a 200º.
Untarem el motlle estil cake amb oli d'oliva i l'enfarinarem.
En un bol batrem els ous lleugerament, afegirem el vi, l'oli i la mostassa.
Incorporarem la farina, el llevat i la sal.
Un cop que estigui tot remenat hi posarem el bacon, les olives i el formatge ratllat.
Ho emmotllarem i cap al forn durant 45 minuts.
Comprovarem si està cuit amb un escuradents.
Aviso que 45 minuts n'hi ha suficient, perquè s'acaba fent amb l'escalfor.
55min
Notes
Es serveix tallats a dauets.
A qui no lo agradi la mostassa que no es preocupi perquè no es nota gens el gust. Li dona un no se què molt bò.
Proveu-ho és molt saborós.
I la casa fa una oloreta ...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1211 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.