Espaguetis de pastanaga, carabassó i pasta fresca amb pesto o qualsevol altra salsa
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grs. de pasta fresca
- 1 pastanaga
- 1 carabassó
- 1/2 got de vi blanc
- 1 cullerada sopera d'oli
- 1 cullerada sopera de mantega
- sal i pebra
- 1 culleradeta d'orenga mòlta
- Formatge parmesà (opcional)
2 racions
Utensilis
He comprat un estri que talla en espiral algunes verdures. Us adjunto la foto i que consti que no faig propaganda, però m'agraden els estris especials de cuina.
Així és com he fet tires llargues de pastanagues i carabassó.
Elaboració
Amb l'estri de tallar en espiral he fet les tires de pastanaga i carabassó.
Mentrestant posem a bullir la pasta segons les instruccions del fabricant.
En una paella he desfet la mantega i l'oli d'oliva i he posat les verdures a estovar (els cuiners en diuen "pochar").
Un cop salprebat hi he afegit l'orenga i el vi blanc i ho he deixat a foc lent fins que s'ha begut el vi.
Un cop fet ho he emplatat junt la pasta fresca prèviament escorreguda.
15min
Notes
Avui ho he servit amb el pesto que he fet de llavors de gira-sol que he fet, però també pot ser amb qualsevol salsa que ens vingui de gust (bolonyesa, de formatge, etc.)
Si ens vé de gust posem formatge ratllat per damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3070 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.