Llesca de pa amb ceba caramel·litzada i formatge
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llesca de pa
- 120 grs. de ceba tallada fineta
- 1 cullerada sopera de mantega
- 2 cullerades sop. d'oli d'oliva
- 1 cullerada sop. de mel
- 1 cullerada sop. de vi ranci
- 1 polsim de canyella (opcional)
- 2 rodanxes de formatge de cabra
1 racions
Elaboració
En una paella posarem les cullerades de mantega i d'oli d'oliva, a foc lent.
Hi ficarem la ceba perquè es vagi fent. Quan estigui una mica estovada hi afegirem la mel i el vi ranci.
Que es cogui lentament durant un quart d'hora fins que agafi un color daurat.
A mi m'agrada posar-hi un polsim de canyella perquè ho deixa perfumat, però és opcional.
Mentrestant posem la llesca de pa a torrar, segons ens vingui bé: torradora, forn, llar de foc...
Muntarem: la llesca al plat (que pugui anar al forn), a sobre la ceba i a sobre el formatge.
Tot a gratinar fins que estigui torradet.
25min
Notes
Es menja calent i amb una copeta de vi blanc fresquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.