Llesca de pa amb ceba caramel·litzada i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llesca de pa
  • 120 grs. de ceba tallada fineta
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • 2 cullerades sop. d'oli d'oliva
  • 1 cullerada sop. de mel
  • 1 cullerada sop. de vi ranci
  • 1 polsim de canyella (opcional)
  • 2 rodanxes de formatge de cabra

1 racions

Elaboració

En una paella posarem les cullerades de mantega i d'oli d'oliva, a foc lent.
Hi ficarem la ceba perquè es vagi fent. Quan estigui una mica estovada hi afegirem la mel i el vi ranci.
Que es cogui lentament durant un quart d'hora fins que agafi un color daurat.
A mi m'agrada posar-hi un polsim de canyella perquè ho deixa perfumat, però és opcional.
Mentrestant posem la llesca de pa a torrar, segons ens vingui bé: torradora, forn, llar de foc...
Muntarem: la llesca al plat (que pugui anar al forn), a sobre la ceba i a sobre el formatge.
Tot a gratinar fins que estigui torradet.

25min

Notes

Es menja calent i amb una copeta de vi blanc fresquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4538 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

8 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta llesca deu ser boníssima¡
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
Com pots veure a les meves receptes m'agrada la cuina senzilla perquè no tinc massa temps però ens agradar menjar bé.
Aquesta llesca queda molt bona.
Moltes gràcies pel comentari.
Jordi Bosch Negre diu:
Moltes felicitats pel concurs, la recepte val el premi.Felicitats!
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies Jordi! Estic molt contenta. Tinc molts llibres de cuina i et diré un secret: En tinc a la tauleta de nit perquè em relaxen.
També aprofito per felicitar-te per les teves receptes. M'agraden molt. Suggereixo que en algun mes el concurs fos que entre tots fessim les receptes dels altres i comentar-les i perquè no, millorar-les afegint de la nostra imaginació.
Josep Murlà Janó diu:
Enhorabona, wapa! Moltes felicitats. Ara ja només et falta fer el teu propi llibre de receptes. Si jo fós editor...
Nani Nolla diu:
Hola Josep,
Moltes gràcies per la felicitació. Jo crec que la cuina és una filosofia de vida. Jo intento agafar idees d'aquí i d'allà i barrejar-les. Vinc d'una familia on la taula, senzilla, era molt important. Els plats que es cuinaven sempre eren deliciosos. Una abraçada gastronòmica.
Ester Collado diu:
Felicitats Nani!!!
Des de La Seu d'Urgell...
Ester
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies des de Tarragona, Ester. Em fa feliç rebre felicitacions de tots els que disfrutem cuinant. Una abraçada gastronòmica!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: