Llesca de pa amb ceba caramel·litzada i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llesca de pa
  • 120 grs. de ceba tallada fineta
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • 2 cullerades sop. d'oli d'oliva
  • 1 cullerada sop. de mel
  • 1 cullerada sop. de vi ranci
  • 1 polsim de canyella (opcional)
  • 2 rodanxes de formatge de cabra

1 racions

Elaboració

En una paella posarem les cullerades de mantega i d'oli d'oliva, a foc lent.
Hi ficarem la ceba perquè es vagi fent. Quan estigui una mica estovada hi afegirem la mel i el vi ranci.
Que es cogui lentament durant un quart d'hora fins que agafi un color daurat.
A mi m'agrada posar-hi un polsim de canyella perquè ho deixa perfumat, però és opcional.
Mentrestant posem la llesca de pa a torrar, segons ens vingui bé: torradora, forn, llar de foc...
Muntarem: la llesca al plat (que pugui anar al forn), a sobre la ceba i a sobre el formatge.
Tot a gratinar fins que estigui torradet.

25min

Notes

Es menja calent i amb una copeta de vi blanc fresquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

8 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta llesca deu ser boníssima¡
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
Com pots veure a les meves receptes m'agrada la cuina senzilla perquè no tinc massa temps però ens agradar menjar bé.
Aquesta llesca queda molt bona.
Moltes gràcies pel comentari.
Jordi Bosch Negre diu:
Moltes felicitats pel concurs, la recepte val el premi.Felicitats!
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies Jordi! Estic molt contenta. Tinc molts llibres de cuina i et diré un secret: En tinc a la tauleta de nit perquè em relaxen.
També aprofito per felicitar-te per les teves receptes. M'agraden molt. Suggereixo que en algun mes el concurs fos que entre tots fessim les receptes dels altres i comentar-les i perquè no, millorar-les afegint de la nostra imaginació.
Josep Murlà Janó diu:
Enhorabona, wapa! Moltes felicitats. Ara ja només et falta fer el teu propi llibre de receptes. Si jo fós editor...
Nani Nolla diu:
Hola Josep,
Moltes gràcies per la felicitació. Jo crec que la cuina és una filosofia de vida. Jo intento agafar idees d'aquí i d'allà i barrejar-les. Vinc d'una familia on la taula, senzilla, era molt important. Els plats que es cuinaven sempre eren deliciosos. Una abraçada gastronòmica.
Ester Collado diu:
Felicitats Nani!!!
Des de La Seu d'Urgell...
Ester
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies des de Tarragona, Ester. Em fa feliç rebre felicitacions de tots els que disfrutem cuinant. Una abraçada gastronòmica!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: