Patates gratinades amb brandada de bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
4 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una placa de forn amb un paper sulfurat
Un cassó gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, pelem les patates i les tallem en llesques a lo llarg de mig dit de gruix aproximadament, i en fregim vuit en una paella cobertes d'oli d'oliva a foc mitjà fins que estiguin ben toves, i tot seguit posem el forc a màxima potencia, fins que estiguin ben rosses, i les posem en una safata plana amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli i les reservem.
A part, fem la brandada com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, posem les patates al damunt de la placa de forn amb un paper sulfurat, i amb la mànega plena de brandada, omplim tota la superfície de cada una de les patates, tot seguit les espolsem amb una mica de formatge ratllat, i quan el formatge ja és ben daurat, ja les podrem distribuir damunt de la safata de cartró amb una blonda, i ja les tindrem a punt per fer l'aperitiu.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta pot ser un bon aperitiu per les festes nadalenques, o una bona guarnició.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.