Teules de Parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grams de formatge Parmesà
  • 25 grams de farina
  • Pebre blanc molt

20 racions

Utensilis

Una placa de forn
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Una espàtula plana
Un bol de vidre mitjà
Un corró per estirar pasta
Dos fulls de paper sulfurat

Elaboració

Primerament, posem el formatge ratllat, la farina i un pessic de pebre blanc en el bol de vidre, i ho barregem tot ben barrejat.
Seguidament, fem pilonets damunt un paper de forn, ho tapem amb un altre full de paper de forn, i amb molta cura ho aixafem una mica amb el corró d'estirar pasta, i retirem el paper.
A continuació, ho enfornem a 180º en posició per "gratinar" uns dos minuts, i quan encara són calentes, amb l'ajuda d'una espàtula plana, les anem posant damunt la safata de cartró, i ja les tenim llestes per servir-les a taula.

20min

Notes

Aquestes teules, tant ens poden servir per fer un aperitiu, o com per a guarnició per acompanyar els plats que vulguem.


Recepta de cuina de Teules de Parmesà

Emprades de base por posar-hi uns esparregs de marge.

Foto de Josuè O'Donell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2794 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: