Trinxat de bròcoli

Aquest és un plat d'aprofitament. És una menja senzilla creada per aprofitar la verdura del dia abans, però és un primer que sempre bé molt de gust.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 patates varietat canabec o vermella
  • 1 brocoli o broquil verd
  • 1/2 botifarra negre
  • Raig d'oli verge d'oliva

2 racions

Utensilis

Trinxador

Elaboració

Palem les patates i les tallem a daus grans. També netegem el brocoli o el bròquil verd i el tallem a ramallets. Col•loquem la verdura en una olla amb sistema de cocció al vapor.
Un cop cuita la verdura es tritura amb un trinxador i s'hi afegeix la botifarra negre tallada a dauets petits 5 mm x 5 mm aprox.
Finalment es dona forma de coca i és passa per una paella antiadherent amb un raig d'oli d'oliva. Cal deixar el trinxat torradet.

30min

Notes

Jo ho acompanyo amb una cervesa negra ben freda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: