Trinxat de bròcoli
Aquest és un plat d'aprofitament. És una menja senzilla creada per aprofitar la verdura del dia abans, però és un primer que sempre bé molt de gust.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Puré
Recepta per vaporera
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 patates varietat canabec o vermella
- 1 brocoli o broquil verd
- 1/2 botifarra negre
- Raig d'oli verge d'oliva
2 racions
Utensilis
Trinxador
Elaboració
Palem les patates i les tallem a daus grans. També netegem el brocoli o el bròquil verd i el tallem a ramallets. Col•loquem la verdura en una olla amb sistema de cocció al vapor.
Un cop cuita la verdura es tritura amb un trinxador i s'hi afegeix la botifarra negre tallada a dauets petits 5 mm x 5 mm aprox.
Finalment es dona forma de coca i és passa per una paella antiadherent amb un raig d'oli d'oliva. Cal deixar el trinxat torradet.
30min
Notes
Jo ho acompanyo amb una cervesa negra ben freda
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3165 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.