Rostit de cuixes i butifarres
Un bon rostit mai ha d'estar renyit en l'aprofitament de molts productes que segur tenim a la nevera i que poder se'ns estan fent malbé. Aquesta recepta és un exemple de com podem fer un rustit excel•lent contrastant gustos basats en la nostra cuina tradicional.
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 cuxetes de pollastre
- 3 botifarres picants
- 1 ceba de figueres
- 3 ó 4 dents d'all sense pelar
- 1/2 pebrot vermell o verd
- 2 pastanegues
- 1 got de conyac
- La fruita dolça que tinguem dins la nevera i que estigui ja un xic madura.
- Un bon raig d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
5 racions
Utensilis
Olla d'al•leació antiadherent amb tapa
Elaboració
Podem haver amassarat un dia abans les cuixes amb conyac o no. L'important és disposar d'una bona olla d'al•leació antiadherent amb tapa.
Poserem els ingredients dins l'olla i a foc mig ho courem tot amb la tapa posada. Veurem com la fruita treu l'aigua necessària perquè ens faci el xup xup que ha de tenir tot rostit perquè ens quedi la carn saborosa i tendre. La fruita també ens donarà una salseta espesa i una mica dolça molt interessant combinada amb la carn de pollastre.
45min
Notes
Acompanyar amb unes torradetes o un bon pa per poder suca'l a la salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2942 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.