Pastís de fruits secs i panses
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Masa
- 180gr. farina de força o de rebosteria
- 7gr. de llevat
- 90gr. de sucre
- 90gr. mantega fosa i tèbia o 90ml. d’oli d'oliva suau o de girasol
- Un rovell d’ou
- Polsim de sal
- 45ml. d’aigua
- Farcit
- 180gr de cabell d'àngel
- Una culleradeta petita de canyella
- 90gr de fruits secs i 45 de panses.
9 racions
Elaboració
Posa la farina amb el llevat, la sal, la mantega, el sucre, el rovell d’ou i l’aigua en un bol, ho mescles amb una cullera fins que estigui integrat y desprès o estires be al motlle fent una mica de paret. En un altre bol barreja el cabell d'àngel, la canyella i els fruits secs amb les panses i ho escampes per sobre de la masa.
Posa-ho al forn per sota de la reixa del mig a 180º 35/40m. a dalt i a baix.
Comprova que estigui fet abans de treure'l amb un estri de punxa que ha de sortir net.
Deixa-ho refredar abans de desemmotllar.
1h
Notes
Motlle de 22x23x5cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega si fas servir mantega a la masa.
Si fas servir oli unta el motlle amb oli.
També es pot fer rodó en un motlle de 23cm.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2701 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.