Xixorrites
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Conserves
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tros de cansalada viada de 200 grams
- Un tros de pernil salat de 200 grams
- Un tros de pernil dolç de 200 grams
- Una tira de xoriç (xistorra)
- Un tros de llonganissa seca de 200 grams
- Un tros de bisbe negre de 200 grams
15 racions
Utensilis
Un atuell amb tapa
Elaboració
Agafem els trossos d'embotit, i els tallem un a un en daus petits, i els anem posant dintre del atuell, i quan ja els tenim tots picats, ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem guardar a la nevera fins que ens facin falta.
45min
Notes
Aquesta recepta, temps enrere les xixorrites les podíem trobar a les cansaladeries dels mercats, però com que ara es fa difícil de trobar-ne, penjo aquesta recepta, perquè ens les puguem fer nosaltres mateixos.
Molts dels companys i companyes de receptes.cat, alguna vegada m'han preguntat que que eren les xixorrites, doncs ara ja ho sabeu i us les podreu fer vosaltres mateixos/as.
Etiquetes: La cuina de les xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.