Pa Naan
Tipus de plat: Pa
Típica de: India
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Iogurt natural
- 100 Cc d'aigua tèbia
- 300 gr de farina
- 1 cullerada de llevat
- 1 cullerada de mantega
6 racions
Elaboració
Barregem bé els ingredients en un bol gran. Ho amassem durant 10 minuts fins que quedi una massa elàstica.
Tapem el bol amb film 1 hora (o fins que hagi doblat el volum).
Enfarinem el lloc on ho treballarem, i ho tornem a amassar durant 1 minut.
Dividim la massa en porcions fent boles (5 o 6). Amb el corró, ho estirem donant forma allargada o rodona, sense que quedi molt prim.
En una paella o planxa de cuinar, hi posem una mica de mantega i posem el foc mig, incorporant cada pa girant-lo fins que veiem que la part de sota està dorada. Donem la volta i repetim l'operació.
30min
Notes
És un bon acompanyament pel pollastre Tikka Massala o Kurma. El temps de preparació no inclou el temps de fermentació de la massa (+o- 1 hora)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2435 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.