Ous remenats amb gírgoles i pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cent grams de gírgoles fresques
  • Dos talls de pernil salat
  • Dos ous
  • Oli d'oliva
  • Dues llesques de pa torrat

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, tallem les gírgoles en trossos petits, els saltem en una paella amb un raig d'oli, i quan ja són mig cuites hi afegim el pernil tallat en trossos petits amb les tisores, i tot seguit batem els ous i els anem afegint a la paella tot remenant amb la cullera de fusta, fins que els tinguem quallats al nostre gust, i ja els podrem posar en el centre del plat, als costats hi posarem dues llesques de pa torrat, i ja els podrem servir a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta és per a una persona, però farem tants ous remenats, com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: