Salmó fumat amb taperes i olives
Una forma fantàstica de menjar salmó fumat. He d'admetre que m'agraden tant tots els ingredients que de vegades els faig servir en excés. Aquesta recepta és ideal per menjar amb pa cruixent de sègol. Simplement deliciós!
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 g de salmó fumat
- 1 culleradeta de flocs de bitxo
- 75 g de tàperes petites
- 100 g d'olives variades, tallades a rodanxes fines
- Uns quants cogombrets (pepinillos), tallats en rodanxes fines
- 2 escalunyes, tallades en rodanxes fines
- Ratlladura de llimona
- 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- Escames de sal Maldon i pebre negre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Col·loqueu el salmó fumat en una plata gran i plana.
Escampar-hi per sobre els flocs de bitxo i les tàperes.
Afegir les olives, les escalunyes, els cogombrets i la ratlladura de llimona.
Ruixeu-ho amb l'oli d'oliva, salpebreu-ho i serviu-ho.
15min
Etiquetes: Aperitiu Entrant Peix Salmó Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3888 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.