Tagliatele amb cherrys i gorgonzola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 250 g Tagliatele.
  • 300 g de tomàquets Cherry.
  • 200 g de formatge Gorgonzola.
  • 2 Alls.
  • Oli d'oliva, sal i pebre.
  • Formatge parmessà.

2 racions

Elaboració

Col·loquem al mig d'una safata de forn, el formatge Gorgonzola. Rentem els tomàquets cherry, els sequem una mica, i els posem dins la safata pel voltant del formatge. Tallem els alls a trossos, i els escampem per sobre.
Salpebrem, i afegim per sobre un bon raig d'oli d'oliva.
Ho posem al forn a 200 graus, i quan el formatge estigui desfet, a 180 graus, fins que els cherrys a l'apretar es desfacin. Quan arribi aquest moment, els apretem perquè treguin el suc, remanem bé, i afegim als tagliatele o espaguetis que prèviament haurem bullit seguint les instruccions de la marca. Els barregem amb la salsa i s'hi afegeix, si agrada, una mica de formatge parmesà ratllat per sobre.

30min

Notes

Amb un Lambrusco, o un vi blanc passen molt bé. També es pot fer amb espaguetis, i amb formatge blau o roquefort.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: