Tagliatele amb cherrys i gorgonzola
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 g Tagliatele.
- 300 g de tomàquets Cherry.
- 200 g de formatge Gorgonzola.
- 2 Alls.
- Oli d'oliva, sal i pebre.
- Formatge parmessà.
2 racions
Elaboració
Col·loquem al mig d'una safata de forn, el formatge Gorgonzola. Rentem els tomàquets cherry, els sequem una mica, i els posem dins la safata pel voltant del formatge. Tallem els alls a trossos, i els escampem per sobre.
Salpebrem, i afegim per sobre un bon raig d'oli d'oliva.
Ho posem al forn a 200 graus, i quan el formatge estigui desfet, a 180 graus, fins que els cherrys a l'apretar es desfacin. Quan arribi aquest moment, els apretem perquè treguin el suc, remanem bé, i afegim als tagliatele o espaguetis que prèviament haurem bullit seguint les instruccions de la marca. Els barregem amb la salsa i s'hi afegeix, si agrada, una mica de formatge parmesà ratllat per sobre.
30min
Notes
Amb un Lambrusco, o un vi blanc passen molt bé. També es pot fer amb espaguetis, i amb formatge blau o roquefort.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3040 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.