Pa de pessic de melmelada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 125g de farina normal
- 125g de sucre
- 130g oli de gira·sol
- 50ml de llet
- 125g de melmelada albercoc
- 2 ous
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Sucre llustre per empolsar
6 racions
Utensilis
Batedora elèctrica de varetes
espàtula de silicona
bol
motlle de 20 cm
paper de forn
colador fi
Elaboració
Folra amb paper de forn un motlle de 20 cm de diàmetre. Unteu-ho amb mantega i els costats també. Amb umb bol, bateu els ous i el sucre amb les varetes electriques amb velocitat alta, fins a tenir una barreja cremosa. Uns 5 minuts. Baixeu a mitja velocitat i sense parar de batre, hi vaig afegint l'oli i la llet progressiva. Quan la barreja hagi homogeneitzat, incorporeu-hi la melmelada i continueu batent una mica més per integrar-ho tot. Per últim incorporeu la farina juntament amb el llevat passats per les sedás i barregeu-lo amb l'espatula amb moviments envolvents, just fins que no qedin grumolls. Aboqueu la massa al motlle i poseu-ho al forn a 180º amb calor dalt i baix durant uns 40 a 45 minuts, o fins que en introduir un escuradents al centre del pastís surti net. Treure'l del forn, desmotlleu-LO retireu el paper i deixeu-ho refredar damunt d'una reixeta. Empolseu-lo amb sucre glas.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.