"Negritos" amb fruits secs
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 100 gr xocolata negre, si pot ser amarga
- 125 gr mantega en pomada
- 125 gr de sucre
- 2 ous
- 100 gr de farina de reposteria
- 8 gr de llevat
- Un polsim de sal
- Una culleradeta de sucre avaïnillat
- Fruits secs a la vostra elecció (jo he posat nous i ametlles)
- Cacao en pols per decorar
6 racions
Elaboració
Desfarem la xocolata al bany maria i un cop estigui desfeta la reservarem. En un bol, batrem la mantega, i el sucre amb la batedora de varilles. Un cop tinguem una massa cremosa hi afegim els ous d'un en un i la xocolata desfeta, procurant no parar de batre.
Escalfarem el forn a 200º. Seguidament barrejarem la farina amb el llevat, el sucre avaïnillat i la sal. Afegirem els fruits secs trencadets i ho afagirem a la massa obtinguda abans.
Ho posarem en un motllo, segons la recepte de 20 cm rectangular, jo l'he fet en un de rodó, i ho enfornarem 30 minuts o fins que l'escuradents surti sec. Deixarem refredar.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1469 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.