"Negritos" amb fruits secs

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 gr xocolata negre, si pot ser amarga
  • 125 gr mantega en pomada
  • 125 gr de sucre
  • 2 ous
  • 100 gr de farina de reposteria
  • 8 gr de llevat
  • Un polsim de sal
  • Una culleradeta de sucre avaïnillat
  • Fruits secs a la vostra elecció (jo he posat nous i ametlles)
  • Cacao en pols per decorar

6 racions

Elaboració

Desfarem la xocolata al bany maria i un cop estigui desfeta la reservarem. En un bol, batrem la mantega, i el sucre amb la batedora de varilles. Un cop tinguem una massa cremosa hi afegim els ous d'un en un i la xocolata desfeta, procurant no parar de batre.
Escalfarem el forn a 200º. Seguidament barrejarem la farina amb el llevat, el sucre avaïnillat i la sal. Afegirem els fruits secs trencadets i ho afagirem a la massa obtinguda abans.
Ho posarem en un motllo, segons la recepte de 20 cm rectangular, jo l'he fet en un de rodó, i ho enfornarem 30 minuts o fins que l'escuradents surti sec. Deixarem refredar.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: