Tomàquets xerry caramelitzats

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tomàquets xerry
  • 50gr sucre
  • La pell de mitja llimona
  • Una culleradeta de mel
  • Una mica d'aigua
  • Herbes aromàtiques
  • Oli de girasol.

5 racions

Elaboració

Escaldarem els tomàquets durant 10 segons i els passarem de seguida a una olla amb aigua ben freda i glaçons.
Seguidament els pelarem i reservarem. En una paella hi posarem el sucre, la ratlladura de la llimona i la mel. He de comentar que la recepta original no hi posava aigua però com que la textura que quedava no m'agradava massa n'hi vaig posar una mica. Quan el sucre s'ha dissolt i la resta d'ingredients estan ben barrejats i es comença a fer el caramel hi afegim els tomàquets. En la font o safata que utilitzarem per servir-los hi posarem un rajolí d'oli de girasol, després els tomàquets i finalment les herbes que haguem escollit i ja tenim una manera diferent de menjar tomàquet.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2675 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: