Tomàquets xerry caramelitzats
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tomàquets xerry
- 50gr sucre
- La pell de mitja llimona
- Una culleradeta de mel
- Una mica d'aigua
- Herbes aromàtiques
- Oli de girasol.
5 racions
Elaboració
Escaldarem els tomàquets durant 10 segons i els passarem de seguida a una olla amb aigua ben freda i glaçons.
Seguidament els pelarem i reservarem. En una paella hi posarem el sucre, la ratlladura de la llimona i la mel. He de comentar que la recepta original no hi posava aigua però com que la textura que quedava no m'agradava massa n'hi vaig posar una mica. Quan el sucre s'ha dissolt i la resta d'ingredients estan ben barrejats i es comença a fer el caramel hi afegim els tomàquets. En la font o safata que utilitzarem per servir-los hi posarem un rajolí d'oli de girasol, després els tomàquets i finalment les herbes que haguem escollit i ja tenim una manera diferent de menjar tomàquet.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2675 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.