Brotxetes de pernil ibèric amb oli d'oliva injectat
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Tomàquets tipus xerry
- Palets de brotxetes
- Oli d'oliva
- Peril ibèric.
12 racions
Elaboració
Si veieu que els tomàquets són molt petits, com va ser el meu cas, agafeu dos per brotxeta. Doncs per començar agafeu una xeringa amb agulla la ompliu amb oli d'oliva i aneu punxant per varis llocs els tomàquets, anant amb compte de no apretar massa, ja que els tomàquets poden trencar-se, un cop omplerts els podeu guardar a la nevera fins que els hagueu de preparar, poden estar d'un dia per l'altre. Quan haguem de muntar les brotxetes només haurem d'enrotllar cada tomàquet amb un tros de pernil i atravessar-lo amb la brotxeta. Podem presentar-la així mateix però si voleu un resultat més vistós podeu agafar un got, omplir-lo amb una mica de sal i anar posant les brotxetes.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.