Brownie de xocolata blanca
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per microones
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 ous
- 90 gr sucre
- 3 cullerades de llet sencera
- 125 gr xocolata blanca
- 125 gr de mantega
- 8 gr llevat químic (royal)
- 80 gr de farina de repostería
- 50 gr nous
6 racions
Elaboració
Per començar fondrem la xocolata blanca amb la mantega, un cop foses ho barrejarem bé i reservarem. Agafarem un bol i batrem els ous amb el sucre a mà amb una barilla, un cop obtinguem una mescla homogènia hi afegirem la llet i el llevat. Després afegirem la barreja de la mantega amb la xocolata, procurant que no estigui calent. Finalment afegim la farina tamissada i seguim batent a mà fins que tots els ingredients quedin ben lligats. Per acabar hi posarem les nous. Posarem la barreja en un motlle i ho posarem al microones 5 minuts a màxima potència. Sobretot el més important és deixar-lo reposar dins del microones sense obrir la porta entre 5 i 10 minuts. Un cop passat aquest temps, desmotllarem i el podem decorar al vostre gust, jo hi he afegint unes nous, però hi podeu posar el que volgueu.
20min
Etiquetes: Brouni de xocolata blanca Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3071 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.