Cupcakes de formatge de cabra, bacó i alfàbrega amb cobertura de mascarpone
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 3 ous
- 150 gr farina de repostería
- 10 gr de sucre
- 50 gr de sal
- 100 gr mantega en pomada
- 8 gr llevat royal
- 100 gr de bacó en dauets
- Formatge de cabra tendre a daus
- Un bon grapat d'alfàbrega picada
- Per la decoració
- 100 gr de mascarpone
- 100 gr de philadelphia
- Colorants en gel
12 racions
Elaboració
Muntarem dues clares a punt de neu amb un polsim de sal i reservem. En un bol barrejem el sucre, la sal i la mantega, després afegirem un a un l'ou sencer i els rovells restants. Amb compte afegirem la farina i el llevat tamissats. Seguidament les clares muntades efectuant moviment de baix a dalt, per evitar que ens baixin. Un cop tinguem una mescla homogènia, afegim el bacó, que prèviament haurem saltejat a una paella i l'alfàbrega. Acabem de barrejar-ho bé i coloquem una part de la massa als motllos per fer les madalenes, després hi posarem un trosset de formatge de cabra tendre a cadascun dels motllos i tapem amb la resta de la massa. Enfornem uns 20 minuts a 180º, un cop fetes les treiem del forn i deixem refredar sobre una reixeta.
Per fer la decoració només ens caldrà barrejar bé els dos formatges, dividir la massa en tantes parts com colors volguem fer servir, afegim unes gotes de colorant, barrejem bé. Posem la crema de formatges dins de la mànega pastissera i feu volar la imaginació, je je je.
Ja veureu que bones que són.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.