Arròs Pilaff
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- • 500 grs. d’arròs bomba
- • 200 grs. de mantega
- • 4 cullerades de ceba picada
- • 12 decilitres de caldo blanc
4 racions
Elaboració
En un atuell amb 100 grs. de mantega (i un ratxet d’oli) es posa la ceba picada a ofegar.
Abans que dori, afegir-hi l’arròs i remoure fins que quedi una massa pastosa de color blanc.
Afegir-hi el brou ben calent, tapar, i coure al forn a 170º - 180º durant 18 minuts.
Un cop cuit, canviar l’arròs a un altre atuell i remenar-hi 100 grams de mantega a trossets. D’aquesta forma es pot guardar en calent sense que perdi qualitat.
30min
Notes
L'arròs Pilaff o Pilaw (recepta asiàtica) pot ser un plat en sí mateix, però a casa l'utilitzem sobretot com un acompanyament extraordinari per a plats amb suc. En molts casos, aquest arròs barrejat amb el suc, és més gustós que el propi plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.