Tomàquets fregits

Ingredients

  • 4 tomàquets madurs grossos
  • Oli
  • Sal, sucre i orenga

4 racions

Elaboració

Tallem els tomàquets per la meitat i els posem a fregir en una apella amb oli per la part tallada.
Els deixem fer durant un parell de minuts.
Els donem la volta, baixem el foc i els deixem fer 5 minuts més.
Els hi posem sal, sucre i orenga i amb una cullera tirem l'oli de fregir per sobre.
Els podem deixar fets i escalfar-los a l'hora de servir.

10min

Notes

S'on ideals per acompanyar una escalopa o una carn a la planxa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7372 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: