"Fondue" de xocolata i fruites naturals i/o confitades
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per microones
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una tarrineta de xocolata per fondre (que trobareu als supermercats).
- Maduixes, plàtans, quiwis, pomes, meló, síndria, i tota la fruita que vulgueu, natural o confitada.
- Una llimona.
- Un raget de wisky.
8 racions
Utensilis
Microones, i aparell de "fondue"
Elaboració
Posarem la tarrineta de la xocolata al microones, el temps que ens indiqui a la mateixa tarrina.
Tallarem en dauets petitons la fruita, i la posarem en plats pel mig de la taula, perquè cada comensal agafi la que li vingui de gust.
Tindrem en compte de ruixar les fruites que s'ennegreixen amb suc de llimona.
Posarem la xocolata ja desfeta a la "fondue", amb el raget de whisky, i ho barrejarem tot ben barrejat.
Ho posarem sobre la taula i a menjar.
45min
Notes
Podeu també sucar a la xocolata galetes, neules, fruits secs, etc...
Aquestes postres són ideals per a no tenir massa feina d'elaboració.
Etiquetes: Fondue Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3608 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.