Fricandó diferent
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Mig quilo de vedella "llata"a talls fins.
- Una mica de farina.
- Un polsim de canyella en pols.
- Sal.
- Oli verge d'oliva.
- Un porro.
- Una ceba de Figueres mitjaneta.
- Una tomaca madura.
- Un polsim de sucre.
- Una pastanaga.
- Una llesca mitjana de pa fregit.
- Un grapat d'ametlles torrades.
- Una copeta de vermut o vi blanc.
- Brou de verdures.Un litre aproximadament.
- Una culleradeta de farina fina de blat (per no posar marques)
- Uns xampinyons filetejats.
Elaboració
Farem la verdura a trossets petits, i la sofregirem lentament en una cassola, amb una mica de sal i sucre (poc). Ho reservarem
A la mateixa cassola, hi fregirem lleugerament la carn, prèviament salada, i empolsada amb la canyella en pols. Ho reservarem
Posarem les verdures, el pa fregit, les avellanes, la farina fina de blat i el vi o vermut en una batidora manual, i ho triturarem.
Posarem la carn, les verdures triturades, i el brou de verdures a la cassola, i deixarem que bulli una mitja hora a foc lent, juntament amb els xampinyons.
45min
Notes
Els xampinyons poden ser en conserva, o podem també posar-hi moixernons o qualsevol tipus de bolet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4083 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.