Formatge artesà amb api i poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • unes branques d'api
  • 1 poma golden
  • formatge cremós del que ens vingui de gust
  • oli d'oliva i vinagre de Xerès
  • flor de sal

2 racions

Elaboració

Amanim la poma i l'api amb l'oli i el vinagre. Salem.
Hi afegim el tros de formatge que ens agradi.

5min

Notes

Avui teniem un dolç per postres, per la qualcosa he decidit que haviem de menjar la fruita abans. No us podeu imaginar com ha quedat la poma i l'api amb el gust de la vinagreta. Deliciós. Per formatge he posat un que vaig comprar: artesà de vaca del Pirineu "Flor de Neu" de Queralbs (Ripollès). Quin formatge! Ha sigut un entrant molt lleuger i sa. Això sí, les postres molt dolces i calòriques.


Recepta de cuina de Formatge artesà amb api i poma

Fresca

Recepta de cuina de Formatge artesà amb api i poma

Com he tallat la poma

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: