Pastissets d'ametlla de l'àvia
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 clares d'ou
- 100g de sucre
- 100g d'ametlla torrada ratllada
- Motlles de paper arrissat
6 racions
Utensilis
muntador de clares
una bandeja maca
Elaboració
Barregeu el sucre i les ametlles ratllades.
Ajunteu-hi les clares d'ou a punt de neu.
Remeneu-ho de manera molt suao amb l'espàtula de silicona millor,o de fusta.
Ompliu els motlles de paper amb la pasta fins a la meitat aproximadament.
Col-loqueu-los en una plata de forn una mica untada amb mantega i farina i coeu-los
15 o 18 minuts a 180º.
30min
Notes
Aquesta recepta es molt fàcil de fer i molt bona.La feia la meva àvia,després la meva mare
i jo la vaig fent tot sovint.Espero que us animeu a preparar-la.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3927 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.