Pastissets d'ametlla de l'àvia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 clares d'ou
  • 100g de sucre
  • 100g d'ametlla torrada ratllada
  • Motlles de paper arrissat

6 racions

Utensilis


muntador de clares
una bandeja maca

Elaboració

Barregeu el sucre i les ametlles ratllades.
Ajunteu-hi les clares d'ou a punt de neu.
Remeneu-ho de manera molt suao amb l'espàtula de silicona millor,o de fusta.
Ompliu els motlles de paper amb la pasta fins a la meitat aproximadament.
Col-loqueu-los en una plata de forn una mica untada amb mantega i farina i coeu-los
15 o 18 minuts a 180º.

30min

Notes

Aquesta recepta es molt fàcil de fer i molt bona.La feia la meva àvia,després la meva mare
i jo la vaig fent tot sovint.Espero que us animeu a preparar-la.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: