Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cebes
  • 1 k de patates
  • Un grapat de bolets
  • Farigola fresca
  • All i julivert
  • Botifarra negra (o butifarra del Perol)
  • Oli verge exra
  • Sal

4 racions

Elaboració

•Pelem i bullim les patates .
•A una paella enrossim dues cebes ben talladetes amb una mica de farigola.
•Tallem un grapat de bolets i els saltegem a foc fort per treure'ls l'aigua, hi tirem l'all i el julivert trinxadet i reservem.
•Quan la ceba està ben cuita li afegim la botifarra negra tallada a trossets no gaire petits. A la mateixa paella comencem a aixafar la botifarra. Un parell de minuts després afegim les patates bullides i també les aixafem. Posarem una mica de pebre negre del molinet i sal. Acabarem afengint els bolets saltats i remenant'ho tot plegat.
•Ja ho tenim a punt per emplatar.

30min


Recepta de cuina de Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra
Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra.
per Àngels Puntas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: