Mousse de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de xocolata de cobertura
- 4 ous
- 70 g mantega
- 150 cc de nata per muntar
- 100 grams de sucre
- 4 ous
6 racions
Elaboració
Desfem la xocolata amb dues cullerades d'aigua i li afegim la mantega.
Deixem que es refredi una mica i li afegim els rovells barrejats amb el sucre. Semimuntem la nata i la incorporem.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim.
El coloquem en copes i el fiquem a la nevera fins que estigui ben fred.
20min
Notes
Per muntar les clares han d'estar a temperatura ambient, així muntaran millor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.