Tomàquet "cor de bou" a la plantxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 tomaca "cor de bou"
- oli d'oliva
- alfàbrega
- 1/2 llimona
- flor de sal
- pebre
2 racions
Elaboració
En una plantxa ben calenta hi posem el tomàquet i fem costat i costat fins que es facin al nostre gust.
Fem una vinagreta amb oli d'oliva, alfàbrega i el suc de la llimona amb el thurmix.
15min
Notes
Emplatem i amanim amb la vinagreta, i salpebrem. Es pot menjar fret o tebi.
Prepareu pa, que podrien ser les xapates de l'Àngels Bronsoms, i a sucar la vinagreta.
Guarnim el plat amb unes fulles d'alfàbrega que haurem reservat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.