Timbal de truites
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Truita
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Vuit ous.
- Dues patates.
- Dues cebes tendres.
- Mig quilo d'espinacs.
- Dos allets tendres.
- Unes panses sense pinyol.
- Dos carbassons.
- Dues albergínies mitjanes.
- Unes llenques de formatge per fondre.
- Uns talls de pernil dolç.
- Ametlles i avellanes torrades.
- Un pot de tomaca fregida de vidre.
- Uns taquets de "beicon" fumat.
- Un pebrot vermell.
- Enciam.
- Ou dur.
- Olives.
6 racions
Utensilis
Una paella petita per les truites.
Una safata rodona de servir.
Elaboració
Farem quatre truites de dos ous cadascuna.
- Una de patata, ceba i "beicon".
- Una d'espinacs, panses sense pinyol, i alls tendres.
- Una de carbassó.
- I una d'albergínia.
Quan les tinguem fetes, posarem a sota de tot la de patata i ceba, i a sobre, el pernil dolç, seguirem amb la de carbassó, i a sobre el formatge, després la d'albergínia, i a sobre la salsa de tomaca i les ametlles i avellanes picades, i finalment, hi posarem la d'albergínia.
Ho decorarem amb el prebrot (prèviament escalivat), rodanxes d'ou dur i olives.
Posarem pels costats l'enciam a trossets.
1h
Notes
Aquest plat, pot servir-se calent o fred, com preferim.
També, si volem, podem posar-hi formatge per sobre, i gratinar-ho al forn. En aquest cas, és millor per l'hivern o tardor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2480 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.