Pastis de truites
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una truita de patata i ceba ( està en les meves receptes )
- Una truita de carbassó ( está en les meves receptes )
- Una truita d'èspinacs ( está en les meves receptes )
- Llet calenta
- Mantega
- Mitja ceba picolada
- Sal
- Nou moscada
- Farina
- Un full de paper per forn ( paper sulfuritzat )
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
En la placa del forn, posarem el full de paper, i damunt posarem : primer la truita de patates i ceba, Seguidament, damunt, la de carbassó, i ja per acabar, damunt posarem la d'èspinacs.
A part, farem la beixamel. En un cassó amb mantega, fregim la ceba picolada. Quan és mig cuita, espolsem amb farina, i remenem amb el vatedor de varetes, per fer el que en diriem, un " roux" en llenguatge de cuina.Un cop ben remenada la farina, afegim la llet ben calenta, i segui remenant.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès. Ho posem altre cop en el cassó. Corregim de sal i nou moscada, i anem remenant, fins que la beixamel, és al nostre gust.
Tot seguit, cobrim les truites amb la beixamel, espolsem el formatge ratllat, posem unes nous de manteha damunt, i ho posem en el forn a 180º, fins que és gratinat.
En el moment de servir-ho, fem servir el paper, per passar-ho a un plat ben bonic, per treure-ho a taula. Se serveix fent talls com si fós un pastis.
1h
Etiquetes:
La cuina de les truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4234 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.