Xapata farcida de bruschetta i formatge
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → La Campània
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 100 g de bruschetta (preparat vegetal de tomàquets secs)
- 300 g d'oli doliva
- 3 gots d'aigua
- 2 xapates individuals
- formatge al gust
- paper de cuinar al forn
2 racions
Elaboració
Posem el forn a escalfar a 200º.
Obrirem les xapates amb un tall longitudinal i tres transversals, sense que arribin a tallar el pa.
Prepararem la bruschetta tal com indica el fabricant.
Farcirem les xapates amb la salsa i posarem el formatge a sobre.
Mollarem el paper de cuinar amb aigua i l'escorrerem. Això ho he copiat del Jamie Oliver!
Embolicarem el pa amb el paper i al forn durant uns 10'.
Quedarà molt cruixent.
15min
Notes
Avui he compartit una cervesa amb la meva amiga brasilera Eliane i mentre ens hem cruspit aquest pa que no sé com us ho podria dir...
A ella se li posaven els ulls en blanc mentre menjava. Jo sóc de les seguidores de "bruschetta forever".
Proveu i ja em direu...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1191 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.