Mousse de formatge i iogurt de fruits vermells
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients (2 persones):
- 1 iogurt de fruits del bosc
- La mida del iogurt de formatge batut
- 2 cullerades de café de sucre
- 1 clara d'ou
- Una mica de llet
- 1 fulla de gelatina (opcional)
2 racions
Elaboració
Un postre increiblement ràpid i boníssim, m'he sorprés del seu gust, ja que ha estat una mica improvitzada. La recepta original no porta formatge i trobo que li dóna molt bon gust. Una altra manera de menjar iogurt.
Si fem servir la gelatina la posarem a hidratar mentres fem la resta del postre. En un bol posem el iogurt, el sucre i el formatge. Muntem la clara a punt de neu amb un polsim de sal. Escalfarem un dit de llet i hi diluirem la gelatina i ho afegim a la barreja del formatge i el iogurt. Un cop estigui ben barrejat afegim la clara muntada amb molt de compte i amb moviments envolvents integrem tots els ingredients. Posarem la mousse en gots i deixarem refredar una horeta a la nevera.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1339 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.