Massa per fer pitzzes, i tambe enpanades

Ingredients

  • 12 cullerades de farina
  • 6 cullerades de llet
  • 6 cullerades d'oli
  • 6 cullerades de cervesa
  • Una culleradeta de llevadura de reposteria.

Elaboració

S'ajunten tots els ingredients,i s'amassa fins que no s'enganxa als dits i queda una massa fina.Si es una mica espesa si afegeix una mica de llet o cervesa,i si es massa clara i afegireu farina.un cop feta ja la podreu estira,i adorna del que desitgeu,Les empanades amb aquesta pasta també surten molt bones.es pot fer-ne una bona quantitat i posar-la al congelador.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Carmen vives diu:
Les cullerades de farina tenen que estar fins a sobreeixir.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: