Coulant de xocolata i taronja

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 140 gr. de xocolata de 70
  • 60 gr. de xocolata de cobertura
  • 80 gr. de mantega
  • 2 ous
  • 35 gr. de farina
  • 4 cullerades de cacao
  • 1 pell d'una taronja caramel.litzada a tires amb 2 cullerades de sucre

4 racions

Utensilis

Motlles individuals

Elaboració

Prepareu el farcit de bombó posant al congelador durant 2 hores els 60 gr. de xocolata fosa barrejada amb les tires de taronja caramel.litzada.
Per a la massa del coulant, foneu al bany maria la xocolata de 70 amb la mantega. Separeu els rovells de les clares i afegiu a la barreja els rovells primer, i les clares segon a punt de neu amb el sucre. Per acabar la massa, incorporeu-hi per sobre el cacao.
Per acabar poseu en els motlles la massa i a l'interior el bombó previament preparat, i coeu-ho al forn durant 12 minuts.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: