Coulant de xocolata i taronja
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 140 gr. de xocolata de 70
- 60 gr. de xocolata de cobertura
- 80 gr. de mantega
- 2 ous
- 35 gr. de farina
- 4 cullerades de cacao
- 1 pell d'una taronja caramel.litzada a tires amb 2 cullerades de sucre
4 racions
Utensilis
Motlles individuals
Elaboració
Prepareu el farcit de bombó posant al congelador durant 2 hores els 60 gr. de xocolata fosa barrejada amb les tires de taronja caramel.litzada.
Per a la massa del coulant, foneu al bany maria la xocolata de 70 amb la mantega. Separeu els rovells de les clares i afegiu a la barreja els rovells primer, i les clares segon a punt de neu amb el sucre. Per acabar la massa, incorporeu-hi per sobre el cacao.
Per acabar poseu en els motlles la massa i a l'interior el bombó previament preparat, i coeu-ho al forn durant 12 minuts.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.