Conill a la vinagreta

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill a trossos
  • 1 ceba
  • 6 alls
  • Oli d'oliva
  • Romaní
  • Farigola
  • 1 vas petit vinagre de mòdena

4 racions

Elaboració

En una cassola poseu-hi, a foc lent, els alls pelats i a trossos. Quan estiguin ben daurats, retireu-los de l'oli i reserveu-los.
Daureu, al mateix oli, el conill fins que estigui ben rossejat. Llavors, retireu-ho i espereu uns moments, fins que l'oli baixi de temperatura. Afegiu-hi el vinagre. Piquem els alls en un morter fins a fer una pasta, afegiu-los a la vinagreta i incorporeu-hi el conill i les herbes aromàtiques. Si cal, afegiu-hi un vas de brou. Deixeu-ho coure uns 10 minuts a foc lent.

40min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: