Bacallà amb carbassó
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 gr de bacallà dessalat i esqueixat
- &00 gr de carbassó tallat a rodanxes
- Una seva mitjana tallada fina
- 4 alls picats
- I branca de julivert tallat petit
- 60 gr de formatge rallat, oli sal i nou moscada
- 150 gr de crema de llet
Elaboració
Es posa oli en una cassola si tira el bacallà ben escorregut i després els all i el julivert picats es deixa coure tot junt uns minuts.En una altra cassola es couen les seves, s'hi afegeix el cara-baso es cou fins que s'evapori l'aigua s`hi afegeix el bacallà i la crema de llet i es deixa reduir.
Un cop cuit s'hi posa nou moscada i es posa en una plata de anar al forn es tira el formatge ratllat pel damunt i es gratina
40min
Etiquetes: Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8288 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.