Albergínia farcida
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 albergínies petites
- 200g de llonganissa crua
- 1 ceba
- 1 cullerada de farina
- 1 vas de llet
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Primerament es parteixen per la meitat. Es posen al forn cara avall, perquè plorin i la pell cogui i no es fregeixi.
Després quan estigui feta, es gira i per fer l'altre banda. Quan també estigui feta, es treuen i es buiden, deixant només una mica de carn al voltant de la pell. La carn de l'albergínia que hem tret, es posa en un bol on li afegim la llonganissa, ho triturem.
A part en una paella, es fregeix la ceba, i quan estigui dorada li afegim el triturat, i ho saltegem. Després hi afegim la llet i la farina, i així crearem una espècie de beixamel compacta. És important que quedi sòlid. Per tant la llet l'hem d'anar tirant a poc a poc per calcular-ho correctament.
Quan estigui cuit es treu.
Fet això, es posa la massa dins les albergínies i se li posa una mica de formatge ratllat per sobre. Es posa al forn una estona i quan estigui daurat, es treu i presenta-ho correctament, per assaborir un plat impressionant.
Notes
Les albergínies també es poden fer al vapor, i així aconseguirem una textura més esponjosa.
Etiquetes: Albergínia Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.