Farcellets de carbassó, formatge de cabra i pinyons
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 7 fulls de pasta filo
- 1 grapat de pinyons
- 1 carbassó mitjà
- 5 talls de formatge de cabra
- 40 gr de mantega
- Oli i sal
2 racions
Elaboració
Si no tenim massa temps per preparar-ho, us aconsello que feu el carbassó al microones. El tallem en daus petits i el posem en un bol amb un raig d'oli i una mica de sal i el posem 8 minuts a potència màxima. Mentre es cou el carbassó enrossirem els pinyons amb una mica d'oli. Seguidament agafarem la pasta filo i amb un talla pastes fem 4 quadrats del rectangle gros. Separem les fulles amb compte i les pinzellem una per una amb la mantega en pomada i les col.loquem una sobre l'altre de forma desordenada. Agafem un tall de formatge de cabra i el posem a la part central i a sobre una mica de carbassó i de pinyons. Ara amb compte de que no se'ns trenqui anem fent els farcellets i els lliguem amb cordill de cuina i els anem col.locant també amb compte dins d'una font amb una mica de mantega al fons. I els enfornem uns 10 o 15 minuts a 180º, fins que quedin torradets. Per servir-los no els agafarem per sobre ja que se'ns podrien trencar, ho farem amb l'ajuda d'una espàtula. Podem servir com aperitiu o segon plat. Boníssim!!!
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6069 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.