Melmelada de móres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de móres
  • Sucre

Utensilis

Passa-purés

Elaboració

Preneu totes les móres, netegeu-les i les tritureu.
Les bullim en una cassola durant 15-20 minuts, remenant lentament. Quan les tragueu passeu-les per un passa-purés.
Agafeu la polpa i la bulliu amb gairebé el seu pes en sucre, fins que tingui consistència. Fet això, envaseu-ho en calent.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: